Boso Jowoan

Tabiat Kang Nyarakke

Muslimahvoice.com -  "Kacang ninggal lanjaran Pancen lancang njegal Pengeran" Kok iso njegal? Lha iyo wong Islam wis nduwe aturan urip sing sempurno, kok dadak iso nggawe aturan liyo. Ojo nyalahke sopo-sopo yen nyatane …

Ayo Ditoto Bareng

Mentik Puji Lestari  Muslimahvoice.com - Ibarat wong masang puzzle. Ditoto bola-bali ning ora tepak-tepak. Wis ancen ra iso noto ning tetep mekso. Lha rumongso bener, masio wis katon ora tepak mekso dipajang. Wong ning sekitare…

N. G. E. C. A. P

Mentik Puji Lestari  Muslimahvoice.com - Dibahas ora mari - mari, nyoto - nyoto nggowo sengsoro sing soyo ndodro. Hayo opo kui?  Bab  iki sing dibahas neng RATU (Risalah Akhir Tahun) sing dionokne MMC (Muslimah Media Center) Wis,…

Ben Ora Ciloko

Mentik Puji Lestari Muslimah-voice.com - "Lapo Yu Wa kok sajak sedih ngono", pitakone Yu Won. "Gak sedih piye ketekan sing ndata pilkada", wangsulane Yu Wa. "Lha lapo kok sedih, tumben. Biasane seneng. …

What Is The Meaning Of Selegenje?

Mentik Puji Lestari  Muslimah-voice.com - Do you know what is selegenje? Selegenje is ora sinkron, mesle, lek jare cah milenial ora mecing. Lek jare arsitek ora simetris lsp. Cekake ora pas, ora tepak blas, geyeng. Conto gampange…

Nduk, Ibuk Jak-en

Oleh: Mentik Puji Lestari Muslimah-voice.com - Seperti biasanya Fulanah menjalankan aktifitasnya ba'da subuh. Membantu ibunya menanak nasi, cuci piring dan lain- lain. "InnaliLlahi wainna ilaihi roji'uun, masya Alloh…

Muat postingan lainnya
Tak ada hasil yang ditemukan